The best of! Blokfluit, kaas & wijn

De traditie wil dat een nieuw jaar uitbundig wordt begroet. Dit jaar zal Praetorius dat doen met een feestelijk concert op zondagmiddag 16 januari om 15.30 uur. Een concert met tal van "gouwe ouwe": muziekstukken uit het repertoire van Praetorius van de afgelopen 45 jaar. Voor onze vaste fans en groupies zal dit concert een feest van herkenning worden. Maar ook voor degenen die wat minder bekend zijn met ons repertoire zal deze middag een afwisselend programma bieden. Om het feest nog meer luister bij te zetten zult u als concertbezoeker getrakteerd worden op kaas en wijn, al luisterend naar de klanken van Praetorius.

Misschien is het u al opgevallen dat de entree hoger is dan u van ons gewend bent. Daar hebben wij een goede reden voor: de opbrengst van dit concert komt namelijk geheel ten goede aan het "Piet Kunst instrumentenfonds". Om mooie muziek te kunnen maken zijn goede blokfluiten nodig. De meeste blokfluiten waarop wij spelen zijn niet het eigendom van de leden, maar van de vereniging. Om al die fluiten in goede conditie te houden is geld nodig. Zo af en toe willen we ook fluiten vervangen of een extra fluit aanschaffen. Het "Piet Kunst instrumentenfonds" voorziet in beide behoeftes, maar daar is wel geld voor nodig!

Wij hopen u op 16 januari te mogen begroeten. U komt genieten van kaas, wijn en muziek en tegelijkertijd steunt u het instrumentenfonds van Praetorius. Een prima deal toch?